Offerdals IF 2 drar sig ur Herrarnas div 5

Tyvärr behöver Offerdals IF 2 dra sig ur Herrarnas div 5, tabellen har räknats om och vi hoppas Offerdal kan ha 2 lag i seriespel inom en snar framtid.

Anmälan för Tränarutbildning C öppen

Anmälan hittar ni under Tränarutbildning och anmälan till aktuella tränarutbildningar i menyn till vänster på sidan.

Licensfortbildning för tränare UEFA-B

Från och med 2016 har den "gamla" tränarutbildningen UEFA Bas diplom fått både nytt namn och nytt innehåll. Den reviderade utbildningen heter i dag Tränarutbildning UEFA B.

Konstgräs i Tåsjö

Vi säger även Grattis!! till IFK Kyrktåsjö som genom hårt arbete och entreprenörskap lyckats få en konstgräsplan till byn. I lördags var det invigning med matcher för allt från knattar till veteraner. Kommunalrådet i Strömsunds kommun, Susanne Hansson och barn-, kultur- och utbildningsnämndens ordförande Lena Johansson hjälpte till med den officiella bandklippningen. Dagen på den nya planen avslutades med match mellan Frösö IF och Rosenborgs U19 lag.

Finaldagen i UDM

FInaldagen i Ungdoms-DM genomfördes på Lövsta IP och LAC söndag 27/8.

GRATTIS igen ÖFK!!!

Efter en väldigt väl genomförd match med bra spel från första spark och en målvakt som offrar kropp och mål för att rädda matchens sista touch, så är man klara för gruppspelet....Fantastiskt bra gjort!

Jämtland-Härjedalens Fotbollförbund vill Gratulera Graham Potter, hela hans ledarstab, alla duktiga spelare och Östersunds FK.

UEFA B 2017/2018

Jämtland-Härjedalens Fotbollförbund har tänkt att för första gången genomföra en UEFA B under tiden oktober 2017 - mars 2018.

Passa på att anmäl er för att sprida kunskapen i era föreningar.

Anmälan görs här eller under menyn till vänster under tränarutbildning.

Inbjudan

Myssjö/Ovikens IF drar sig ur Damernas div 3

Tyvärr behöver Myssjö/Ovikens IF dra sig ur Damernas div 3, tabellen har räknats om och vi hoppas Myssjö/Oviken återupptar sitt seriespel inom en snar framtid.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter