Gå-fotboll

Inom ramen för SvFFs satsning på Fotboll Fitness, fotbollsaktiviteter som snarare är inriktade mot välmående än tävling, bjuder nu IFK-Östersund in till Gå-fotboll. Det är en träningsform som riktar sig till alla er som gärna spelar fotboll trots att träningsstatusen kanske inte lämpar sig för att springa omkring med full fart på en stor fotbollsplan.

Vill du veta mer om Fotboll Fitness kan du klicka här

Ny sida - Vanliga frågor!?

I menyn till vänster hittar ni de vanligaste frågorna. Vi har försökt dela upp dem under olika rubriker för att det ska bli enklare att hitta det ni söker.
Hittar ni inte svaret där så kan man titta under kontakta oss i menyn till vänster och ta kontakt med JHFF.

Tejpkurs - Inbjudan

Under den här utbildningskvällen kommer du att få lära dig grunderna i att ta hand om en idrottsskada, dess rehabilitering och ett säkert och snabbt sätt för att komma tillbaka till idrott.

INBJUDAN

Anmälan gör via Tränarutbildning och aktuella utbildningar i menyn till vänster.

Domarutbildning 5 mot 5 och 7 mot 7

JHFF bjuder in till domarutbildning för dig som vill döma de yngsta i distriktets barn- och ungdomsfotbollsserier, ÖFK-Ligan. Utbildningen sker 16/4 18.00-22.00 i loungen på Jämtkraft Arena med ca en timmes praktik på Jämtkraft B-plan.

"ÖFK-ligan"

JHFF och Östersunds FK har ingått ett avtal där ÖFK övertar namnrättigheterna till Jämtland-Härjedalens FFs barn- och ungdomsserier. Från och med 2018 kommer dessa serier att benämnas "ÖFK-ligan".

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter