Futsaldomarutbildning

Strax är futsalsäsongen igång och det är tid för grund- och fortsättningsutbildning för futsaldomare. Vi behöver domare för att leda barn- och ungdomsmatcher i distriktets serier och vi ska även lösa ett gruppspel i SM för pojkar 17. Vi erbjuder två utbildningstillfällen och ni anmäler er under fliken domare, aktuella utbildningar i listen till vänster.

Fotbollsgalan 2020 ställs in

Pga att det fortfarande ligger restriktioner kring att samla mycket folk på samma ställe känner vi oss tvungna att ställa in årets fotbollsgala. Även om det kan komma lättnader före 14 november känner vi att tiden nu är för knapp för att kunna förbereda Galan på ett bra sätt. Vi beklagar detta och får ställa in siktet mot ett, förhoppningsvis, Corona-fritt 2021.

NIU Östersund

Dags för dig som är intresserad av att söka NIU-Fotboll hösten 2021 att få möjlighet att bekanta dig lite med verksamheten och tränarna där. Den 22 oktober arrangeras träning för intresserade. Ytterligare information hittar du här OBS! Platsen blir ÖP-Hallen

Kompensationsstöd till idrottsföreningar hösten 2020

Förbered er för att söka om kompensationsstöd från RF. Regeringen har beslutat om ett stödpaket på 1 miljard kronor för att kompensera idrottsrörelsen till följd av coronapandemin. Riksidrottsförbundet ansvarar för fördelningen av pengarna och kommer att ha två ansökningsperioder för föreningar för Q3 respektive Q4.
Den första ansökningsperioden, för det tredje kvartalet, kommer att inledas någon gång i mitten av oktober (datum sätts vid Riksidrottstyrelsens sammanträde 6-7 oktober). För enskilda föreningar kan det vara bra att redan nu förbereda inför med sådant material som RF vill ha bifogat med ansökan, såsom årsredovisningar, verksamhetsberättelser och resultatrapporter samt att kunna redogöra för kostnadsbesparingar och eventuella bidrag som föreningen redan har fått under perioden.

Läs mer: https://www.rf.se/bidragochstod/Bidrag/kompensationsstodtillidrottsforeningar/

Fotbollsgalan 2020

Vi hoppas och tror på restriktioner som ger oss möjligheten att genomföra Fotbollsgalan för 2020.
1 oktober ska FHM komma med nya restriktioner. Efter det har vi för avsikt att komma med tydligare info om och hur en gala ska genomföras...

Save the date! - lördagen 14 november. Boka in datum redan nu, mer info kommer....

Tränarutbildning

Nu är det tid att anmäla sig till distriktets tränarutbildningar. Med start i oktober kommer vi att erbjuda Tränarutbildning C, Målvaktstränarutbildning B och Tränarutbildning B Ungdom i Östersund. För ytterligare info och anmälan till utbildningarna klickar du här.

Dessutom genomförs seniortränarutbildningen UEFA B i samarbete med Medelpads och Ångermanlands FF med start 31/10. För ytterligare info och anmälan till den utbildningen klickar du här.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter