Norrmontage Arena spelbar

Nu är även Norrmontage Arena i Järpen avskottad och spelbar. Vill ni boka tider gör ni det på

rojsmohallen.se

Fortbildningskurs för domare

Hög tid att anmäla sig till fortbildningskurs för domare! Titta in under fliken domare och aktuella utbildningar i den blå listen här bredvid för anmälan och ytterligare information.

Spelarsamling flickor och pojkar -06

Söndag den 14:e mars genomför vi årets första spelarsamling i distriktet. Med kortare framförhållning än vanligt har nu anmälan öppnat. Osäkerheten kring vilka råd och riktlinjer som gäller gör det svårt att planera särskilt långt i förväg. Nu har vi i alla fall, efter att ha konsulterat smittskyddsläkare, beslutat att genomföra en samling i distriktet för 15-åringar. Samlingen hålls utomhus på Jämtkraft Arena B-plan, inget gemensamt ombyte sker på plats och vi hjälps åt att i övrigt vidta de åtgärder som kan hjälpa oss att undvika smittspridning, som tex att hålla god handhygien och inte dela vattenflaskor. Känner du dig det minsta förkyld eller orolig stannar du hemma.

Anmälan görs under fliken "Spelarutbildning" i den blå listen här bredvid senast fredag 12/3.

Konstgräset på Frösön och i Kyrktåsjö öppnar

Med hjälp av JHFF skottar Frösö IF och IFK Kyrktåsjö av sina respektive konstgräsplaner inom kort. Om vädret tillåter är målsättningen är att planerna skall vara möjliga att träna på inom en vecka. Vi gör detta för att fler seniorlag med spelare födda 2001 eller tidigare, som ju är utestängda från idrottshallarna, ska få möjlighet att börja träna. I mån av plats kan även ungdomslag erbjudas plantider.

När det gäller IFK Kyrktåsjö kan de lag och föreningar som vill träna där höra av sig direkt till Richard Persson på för tidsbokning. Richard nås på richard.persson@stromsund.se

De lag som önskar träna på Länsförsäkringar AC på Frösön hör av sig till JHFFs kansli. De tider som JHFF har att fördela är i första hand söndagar och onsdagar. Detta erbjudande gäller seniorlaglag i distriktet som inte har tillgång till tider på Jämtkraft Arena och fram tom 28/3. Ev överblivna tider kommer att erbjudas lag som har tillgång till Jämtkraft Arena. Tiderna fördelas i övrigt enligt den turordningsmall som Östersunds kommun tillämpar. Kostnaden för lagen som får tider på LAC, Frösön blir 200:- per tillfälle (halv plan). Tiden för varje tillfälle blir antingen 75 eller 90 minuter beroende på hur stort intresset blir.

Vi håller tummarna för att vädret är med oss och jobbar vidare för att möjliggöra att fler konstgräsplaner i distriktet öppnas inom kort.

Anmäl era lag till Barn- och Ungdomsserierna

I menyn till vänster (under Ungdomsserier och UDM) hittar ni respektive inbjudan.

För de lag som önskar delta i DM hittar ni inbjudan på samma ställe.

Jämtland-Härjedalens FF kallar till Årsmöte

Den 14 mars klockan 13.00 kommer Jämtland-Härjedalens FF att genomföra ett digitalt årsmöte. Kallelse har gått ut till samtliga föreningar via mejl och ni hittar den även här.

Välkomna!Tryck på filen för att visa original.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter