Tränarutbildningar upplagda

Nu är det dags att anmäla till vinterns utbildningar. Under fliken tränarutbildning i den blå listen till vänster hittar ni de utbildningar som går att anmäla sig till. Utöver dessa utbildningar kommer ytterligare en Tränarutbildning C i april. Två utbildningar som gör debut i distriktet är SvFFs Futsaltränarutbildning och Tränarutbildning A Ungdom. Den senare kommer att starta i april 2020 och till den öppnar anmälan under januari.

Distriktslagscuper

Helgen 8-10/11 spelas Distriktsflickcupen, Cup Kommunal, och Distriktspojkcupen på Jämtkraft Arena B. Jämtland-Härjedalen står som värd för arrangemanget och har tagit hjälp av Ope IF för att lösa uppgiften. Våra flickor och pojkar ställs mot Västerbotten och Norrbotten. För att se vilka pojkar som kallats till träning inför cupen klickar ni här. Flickorna får personlig kallelse.

Repskap 17 Nov 2019

Futsaldomarutbildning

Futsalsäsongen närmar sig snabbt. Därför bjuder vi in nya och befintliga futsaldomare till utbildning för att kunna ta sig an såväl barn- och ungdomsmatcher som ett senior-DM säsongen 2019-2020. Utbildningen genomförs under en kväll. Vi erbjuder två utbildningstillfällen på Idrottens Hus i Östersund. Anmälan gör ni under fliken "Domare" i listen till vänster.

Fotbollsgala!

Äntligen står det då klart att Fotbollsgalan kommer att arrangeras även i år. Denna gång kommer galan att arrangeras på Storsjöteatern Fredag 22/11. Det blir en ny lokal, ny dag och nytt upplägg. Men ni kommer också att få trygga igenkänningsinslag. Våra konfrencierer Camilla och Magnus tex. Boka in datumet och håll utkik efter ytterligare info nästa vecka som publiceras här och skickas till er förening.

Spelarutbildning under novemberlovet

Anmälan till spelarsamlingarna under novemberlovet, för flickor och pojkar födda -07, -06 och -05, ligger nu öppna under rubriken "Spelarutbildning" i listen till höger. Utbildningsdagarna sker denna gång uteslutande på Jämtkraft Arena B-plan eftersom nyttjandegraden på A-plan måste ner för att minska slitaget. Lite färre spelare än tidigare kommer då att få plats, så skynda er in med anmälan.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter