Futsaldomarutbildning

Futsalsäsongen närmar sig snabbt. Därför bjuder vi in nya och befintliga futsaldomare till utbildning för att kunna ta sig an såväl barn- och ungdomsmatcher som ett senior-DM säsongen 2019-2020. Utbildningen genomförs under en kväll. Vi erbjuder två utbildningstillfällen på Idrottens Hus i Östersund. Anmälan gör ni under fliken "Domare" i listen till vänster.

Fotbollsgala!

Äntligen står det då klart att Fotbollsgalan kommer att arrangeras även i år. Denna gång kommer galan att arrangeras på Storsjöteatern Fredag 22/11. Det blir en ny lokal, ny dag och nytt upplägg. Men ni kommer också att få trygga igenkänningsinslag. Våra konfrencierer Camilla och Magnus tex. Boka in datumet och håll utkik efter ytterligare info nästa vecka som publiceras här och skickas till er förening.

Spelarutbildning under novemberlovet

Anmälan till spelarsamlingarna under novemberlovet, för flickor och pojkar födda -07, -06 och -05, ligger nu öppna under rubriken "Spelarutbildning" i listen till höger. Utbildningsdagarna sker denna gång uteslutande på Jämtkraft Arena B-plan eftersom nyttjandegraden på A-plan måste ner för att minska slitaget. Lite färre spelare än tidigare kommer då att få plats, så skynda er in med anmälan.

Ope IF segrare i DM - Dam Senior

Ope IF vann DM-Finalen mot Brunflo FK med 7-1 på Åkreängs IP.
Som helhet för Ope matchen och skapar målchanser genom fina kombinationer.
Ett tappert och ungt Brunflo gör vad de kan mot topplaget i division 2. Vid ställningen 1-3 kunde det blivit liv i matchen då Brunflo hade ett lovande genombrott men en Opespelare bryter inspelet och startar ett nytt anfall som ger 1-4 istället.

Vi säger grattis till Ope IF som med segern får möjligheten att kvala sig in till Svenska cupen 2020/21.

Laguppställningar och statistik hittar ni här

Dags att anmäla till futsalspel!

Nu är det möjligt att anmäla till vinterns futsalspel. Det gäller både barn, ungdom och senior. Inför i år har SM-spelet i 15-årsklasserna tagits bort och finns från 2020 bara i 17-årsklasserna. Nytt för i år är också att vi kommer att anordna ett DM för seniorer. Inbjudan till barn- och ungdomsklasserna hittar ni här och seniorinbjudan finns här.

Prova-På-Träning NIU

NIU bjuder in till prova-på-träning och informationsmöte Fredag 25/10 för er som är intresserade av att kombinera gymnasiestudier med elitförberedande fotbollsverksamhet.

För ytterligare information klickar du här.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter