Konstgräset på Frösön och i Kyrktåsjö öppnar

Med hjälp av JHFF skottar Frösö IF och IFK Kyrktåsjö av sina respektive konstgräsplaner inom kort. Om vädret tillåter är målsättningen är att planerna skall vara möjliga att träna på inom en vecka. Vi gör detta för att fler seniorlag med spelare födda 2001 eller tidigare, som ju är utestängda från idrottshallarna, ska få möjlighet att börja träna. I mån av plats kan även ungdomslag erbjudas plantider.

När det gäller IFK Kyrktåsjö kan de lag och föreningar som vill träna där höra av sig direkt till Richard Persson på för tidsbokning. Richard nås på richard.persson@stromsund.se

De lag som önskar träna på Länsförsäkringar AC på Frösön hör av sig till JHFFs kansli. De tider som JHFF har att fördela är i första hand söndagar och onsdagar. Detta erbjudande gäller seniorlaglag i distriktet som inte har tillgång till tider på Jämtkraft Arena och fram tom 28/3. Ev överblivna tider kommer att erbjudas lag som har tillgång till Jämtkraft Arena. Tiderna fördelas i övrigt enligt den turordningsmall som Östersunds kommun tillämpar. Kostnaden för lagen som får tider på LAC, Frösön blir 200:- per tillfälle (halv plan). Tiden för varje tillfälle blir antingen 75 eller 90 minuter beroende på hur stort intresset blir.

Vi håller tummarna för att vädret är med oss och jobbar vidare för att möjliggöra att fler konstgräsplaner i distriktet öppnas inom kort.