DET ÄR from 1 februari MÖJLIGT ATT SÖKA MEDEL FRÅN IDROTTSLYFTET 2016.

För att få ta del av Idrottslyftet 2016 måste dock föreningen ha redovisat de medel de fått tidigare år via återrapport i IdrottOnline. De föreningar som har ogjorda återrapporter ombeds att fixa detta snarast!

Om ni klickar på länken nedan ser ni SvFF:s folder för Idrottslyftet 2016. I den syns det vilka inriktningar och prioriteringar som gäller.

Folder från SvFF: Idrottslyftet 2016

I pdf-filen nedan hittar ni ett informationsbrev från JHFF med lite information och erbjudanden som är specifika för vårt distrikt.

Informationsbrev från JHFF: IV-link 1

I samarbete med Akuthjälpen Åre erbjuder JHFF även i år Idrottslyftsprojektet "Hjärtstartare 2016". Det riktar sig i första hand till de föreningar som äger och/eller driver sina egna anläggningar. Se mer i de två nedanstående filerna:

JHFF - Idrottslyft - Hjärtstartare 2016: IV-link 1

Akuthjälpen Åre - Erbjudande JHFF 2016: IV-link 1

JHFF har också ett erbjudande om Idrottslyft till de föreningar som väljer att utbilda sina ledare i SvFF:s Spelarutbildningsplan. Det erbjudandet hittar ni här: IV-link 1

Vi har en första ansökningsperiod fram tom 15 mars.

BESLUT kring sökta Idrottslyft skickas senast ut i början av april. Det kan även bli snabbare handläggning i vissa fall, men ovanstående är det vi kan garantera.

Alla ansökningar rörande Idrottslyftet från distriktsförbunden inom Svenska Fotbollförbundet skall göras via föreningens egen IdrottOnlinesida.

För frågor rörande Idrottslyft från J-H Fotbollförbund kan ni kontakta Mårten Eneberg, 010-476 42 30 eller fotboll@jhidrott.rf.se

Om ni behöver hjälp att komma igång med er IdrottOnlinesida hänvisar vi till någon av de utbildningar som anordnas av SISU Idrottsutbildarna JH. Gå in på deras hemsida:

http://iof4.idrottonline.se/templates/Workroom.aspx?id=12923

För frågor angående IdrottOnline kan ni också ringa Thorbjörn Flood, 010-476 42 15. Thorbjörn arbetar med dessa frågor på Jämtland-Härjedalens Idrottsförbund / SISU Idrottsutbildarna JH.

Manualer till IdrottOnline finns på RF:s sida:

http://www1.idrottonline.se/Manualer/