När vi spelar "5 mot 5" så har vi sammandrag där lagen spelar minst 2 matcher åt gången. Ni hittar mer info i inbjudan men även i dokumentet här nedan:
Inbjudan 2021 - 8-9 år
Instruktioner arrangör sammandrag 5 mot 5
Så spelar vi 5 mot 5 2021

.

.

Uppdateringar görs nu bara på vår nya sida här!

.

.

Sammandrag ("enkelmatcher" vår) 2021 - arrangör och deltagande lag:

Flickor 9 - Uppdaterad 2021-05-12

Pojkar 9- Uppdaterad 2021-05-18

Flickor 8 - Uppdaterad 2021-05-18

Pojkar 8 - Uppdaterad 2021-05-11

I appen "Min Fotboll" kan ni som lag göra matchen till en upplevelse även för de som inte har möjligheten att vara där.
Klicka er vidare och läs mer

Grönt Kort är en satsning för att uppmuntra till fair play i barn- och ungdomsfotbollen. Kortet delas ut av respektive motståndarlags ledare till en spelare i vardera lag som utmärkt sig på ett schysst sätt. Majoriteten av alla spelare är schyssta, men den som får ett Grönt kort har utmärkt sig lite extra. Grönt kort delas ut efter alla seriematcher i åldrarna 8-14 år. Kortet kan spelaren sen registrera i "Min Fotboll".

Fotbollens spela, lek och lär (FSLL) beskriver inriktningen för svensk barn- och ungdomsfotboll och de värderingar som all fotboll ska stå för.
FSLL kan ge er dig/er som ledare vägledning om ni har funderingar kring hur ni ska träna men och matcha lagen.

FSLL ingår i Tränarutbildning C (2 heldagar eller 4 kvällar) som JHFF gärna ser att alla ledare runt ett lag har genomgått.

Min Fotboll

Tack vare ett samarbete med Sportbladet finns möjligt för alla att följa svensk barn- och ungdomsfotboll via live streaming i appen Min Fotboll. Det kommer att vara helt gratis att se sina favoritlags matcher i mobilen eller webben ända till augusti.

Via svensk fotbolls app Min Fotboll kan alla föreningar och lag fota, filma, och liverapportera från sina matcher. Från och med årets säsong kan alla lag även livesända direkt från appen, och tanken har varit att lagen/föreningar ska kunna tjäna pengar på livesändningar genom intäkter från tittare efter en introduktionsperiod.
Tack vare ett samarbete med Sportbladet kan vi nu öppna upp abonnemanget och låta alla följa sina lags matcher via livesändningar i mobilen eller på webben.

Gör i ordning ert lag i "Min Fotboll"

Sänd live i "Min Fotboll" - instruktioner

Visa alla nyheter